Az INTER TAN-KER City Kft. működésének legfontosabb célja, hogy partnerei részére korszerű és versenyképes szolgáltatásokat nyújtson. Fontos számunkra, hogy megrendelőink egyedi elvárásait minden esetben a lehető legmagasabb színvonalon, fenntartható, rugalmas és innovatív megoldásokkal tudjuk teljesíteni.

Küldetés

ÜGYFÉL- ÉS UTASKÖZPONTÚSÁG

Szolgáltatásunk több, mint buszok és szerkezetek mechanizmusa, hiszen azt a nap mint nap használó, munkába igyekvő vagy épp hazasiető emberek teszik teljessé. Ezért fontosnak tartjuk, hogy meghallgassuk és megértsük partnereink, illetve utasaink céljait, elvárásait és azokra reagálva alakítsuk, formáljuk szolgáltatásainkat.

RUGALMASSÁG

Alapításunk óta a világ jelentős változáson ment keresztül, változtak a közlekedés prioritásai, a szolgáltatók és a rendszerek, nem utolsó sorban utasaink elvárásai is. Piacvezető közszolgáltató szerepünk megőrzésében kulcsfontosságú kérdés, hogy felismerjük az új kihívásokat és értékrendszerünk mentén válaszoljunk rájuk. A folyamatosan változó világ folyamatos megújulást igényel tőlünk is, legyen szó akár az autóbuszok felszereltségéről, szolgáltatásokról, partnereink és utasaink elvárásairól.

PONTOSSÁG

Közlkedési integrátori és operátori szerepben az ország fővárosának közlekedési szolgálata Budapest legforgalmasabb  útvonalain történik, ahol folyamatosan reagálnunk kell a forgalom kihívásaira. Ez az összetett feladat kizárólag egy jól összehangolt rendszer keretein belül kivitelezhető, ahol elengedhetetlen a pontos munkavégzés. Legfontosabb feladatunk utasaink biztonságos szállítása mellett a kiszámíthatóság és pontosság, így tudjuk legjobban utasainkat szolgálni.